Exclusive Tuinkamers
Volledig maatwerk
Geheel naar uw wens

Het exclusieve sierraad van
uw tuin.

Een tuinkamer dient aan uw behoeftes en verwachtingen te voldoen. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Vraag gratis offerte aan

It’s all about details.

Een exclusieve tuinkamer onderscheid zich onderanderen door de details. Bijvoorbeeld perfect aansluitende houtverbinding volledig hand gemaakt en Zinken hemelwater afvoeren zijn details die het verschil maken.

Comfort

In een tuinkamer is het ook belangrijk om een bepaalt comfort te creëren. De hoogte hiervan is geheel door de klant te bepalen. Een sfeervolle houtkachel voor op de killer dagen of avonden. Of bijvoorbeeld volledig via smartphone of afstandbediening bedienbare verlichting. Volledig naar u wens in te stellen in de lichtkleur en sterkte die u wenst. Tijdens een relax moment een warme kleur en mooi gedimd en bijvoorbeeld wanneer u nog even moet werken of lezen een wat fellere en heldere kleur. Het is allemaal mogelijk.

Glazen schuifwanden om uw tuinkamer volledig wind dicht te kunnen maken en wanneer het heerlijk behaaglijk buiten is kunnen deze bijna volledig geopend te worden.

Wandcontactdozen voor u elektronische apparaten of lichtpunten in het dak worden vakkundig aangelegd en zo onzichtbaar mogelijk aangelegd. Kabels voor lichtpunten worden vakkundig ingefreesd zodat deze onzichtbaar zijn.

houtkachel detail

Samenwerking.

Natuurlijk is het mogelijk dat wij in samenwerking met uw tuinarchitect het realiseren van de door u beoogde tuinkamer uitvoeren. Wij werken dan in nauw contact met de tuinarchitect zodat zijn plannen tot in details worden uitgevoerd.

Wij houden van duidelijke afspraken zonder verassingen achteraf

Wij werken met korte lijnen onze communicatie loopt rechtstreeks naar de klant

Wij zijn erg gedreven en trachten een tot in perfectie afgewerkte tuinkamer op te leveren.

Wij zijn er voor u.

Wilt u een samenwerking met ons aangaan of heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw reactie.

contact opnemen