Tuinhuis met overkapping douglas.

Wij bouwen ieder tuinhuis met overkapping douglas volledig op maat volledig naar uw wensen. Meestal word het tuinhuis met overkapping uitgevoerd met een plat dak wat is voorzien van een EPDM dakbedekking . Wij maken gebruik van hoogwaardig douglas hout waardoor u verzekerd bent van een jarenlang onderhoudsvrije tuinhuis met overkapping. Alle materialen die in onze tuinhuizen met overkapping gebruikt worden zijn van douglas hout. Dus ook het dakbeschot ( waar u vanuit het tuinhuis en overkapping tegen aan kijkt is uitgevoerd in douglas hout. Het tuinhuis kan compleet gerealiseerd worden incl. electra lichtpunten in de wanden van de overkapping of in het plafond kunnen onzichtbaar gerealiseerd worden. De lichtpunten kunnen desgewenst op afstand middels uw telefoon of afstandbediening gedimd en aan en uit geschakeld worden. Wilt u optimaal genieten van de tuinkamer kunt u er voor kiezen om de tuinkamer te voorzien van een glazen schuifwand zodat u ook op koudere avonden of dagen heerlijk van de douglas tuinkamer kunt genieten. 

douglas overkapping met shutters

Tuinoverkapping douglas hout

Onze volledig op maat en naar u wensen gemaakte tuinoverkapping plaatsen wij op betonnen poeren dit ter voorkoming dat de overkapping zal verzakken. Een tuinoverkapping met een oversteek zorgt voor een luxe uitstraling en beschermt een eventuele onderliggende douglas houten vlonder tegen weersinvloeden. Door een houten tuinoverkapping te combineren met een houtkachel kunt u ook heerlijk beschut en behaaglijk genieten van uw houten overkapping.

Zweeds rabbat douglas

Wanden van een tuinoverkapping met tuinhuis kunnen worden uitgevoerd met zweeds rabbat douglas delen. In verschillende tinten. Wij werken met onbehandelde zweeds rabbat delen of de inmiddels ook populaire zwarte rabbat douglas delen. Wanden die met zweeds rabbat zijn uitgevoerd dienen deze voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden dubbelzijdig uitgevoerd te worden. De rabbat delen zijn namelijk dusdanig opgebouwd dat deze aan 1 zijde waterdicht zijn d.m.v. de overlapping door het bovenliggende rabbat deel. 

Douglas vlonderplanken

Houten vlonder

In de tuinoverkapping kunnen wij ook een douglas houten vlonder realiseren zodat de overkapping een mooi geheel vormt met de douglas houten wanden. De houten vlonder word dan meestal opgebouwd met een ondervloer van douglas houten regels ondersteund met betonnen tegels en afgedekt met een anti wortel doek waarop dan uiteindelijk de douglas houten vlonder planken worden gemonteerd met rvs schroeven, De vlonder delen hebben een warme uitstraling en mede doordat deze boven de grond word gemonteerd heeft u veel minder last van optrekkend kou wat met een stenen ondergrond wel het geval is.

Douglas tuinkamer

Een tuinkamer is een waar sierraad in uw tuin . Heerlijk om ook bij mindere warme of droge dagen toch heerlijk te kunnen genieten van uw tuin. Een tuinkamer uitgevoerd met glazen schuifwanden beschermt u bij minder gunstig weer. Als u de tuinkamer ook nog uitvoert met een houtkachel kunt u een perfect klimaat creëren ook op de koudere avonden. Wanneer het weer gunstig is kunt u de glazen schuifwanden bijna volledig openen om uw tuinervaring volledig te beleven.

douglas schoor detail

Wilt u ook een  tuinkamer of houten overkapping ?

Wij kunnen voor u een volledig op maat gemaakte tuinoverkapping met of zonder tuinhuis realiseren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door middel van onderstaand formulier:

  overkapping zonder vlonderoverkapping met vlonderoverkapping met berging/tuinkamer zonder vlonderoverkapping met berging/tuinkamer en vlonder.

  Breedte van de overkapping in centimeters. :.

  Diepte van de overkapping in centimeters. :.

  Hoe word de overkapping gesitueerd ?
  VrijstaandAansluitend aan huis.

  Wand rechts:
  Geen wandZwart douglasBlank douglas
  Wand links:
  Geen wandZwart douglasBlank douglas
  Wand achter:
  Geen wandZwart douglasBlank douglas

  Wenst u een oversteek van het dak i.v.m. slagregen onder de overkapping ?
  oversteek voorzijdeoversteek rechterzijdeoversteek linkerzijdeoversteek achterzijde

  Wenst u verlichting op de wand ?
  verlichting op rechterwandverlichting op linkerwandverlichting op achterwandverlichting onder oversteek voorzijde

  Wenst u wandcontactdoos op de wand ?
  wandcontactdoos rechtswandcontactdoos linkswandcontactdoos achterwand