Toilet renovatie

Wanneer je toilet ruimte niet meer naar je zin is of toe is aan vervanging kun je een toilet renovatie overwegen. Een toilet renovatie kun je zo ver doorvoeren als je zelf wenst denk hierbij aan een zwevend toilet i.p.v. een staand toilet, opnieuw betegelen van de toilet ruimte maar ook het stukadoren van de wanden om vervolgens met een waterafstotende verf af te werken. Ook het schilderen van het deurkozijn en de deur kan tot een totale toilet renovatie behoren.

Toilet renovatie ideeën. 

Een toilet renovatie komt tot stand nadat je een aantal ideeën hebt opgedaan. Nadat je de ideeën hebt afgewogen word het tijd om te gaan bekijken of deze haalbaar zijn binnen je situatie. Dit is afhankelijk van o.a. technische aspecten ( afmetingen, leiding beloop etc . ) . Wij helpen u graag om dit samen te bekijken zodat u een wel overwogen en haalbare keuze maakt m.b.t. je toilet renovatie,

 

Trendy cooking tonight

Toilet renovatie kosten

De kosten van een toilet renovatie zijn sterk afhankelijk van je keuzes en wensen die je maakt of hebt. Uit onze ervaring is gebleken dat je niet moet bezuinigen op het te gebruiken materiaal want vooral hierbij geld vaak ” goedkoop is duurkoop ” daarom werken wij uitsluitend met materialen van gerenommeerde merken waarvan je een degelijke kwaliteit mag verwachten. Wij kunnen je totale toilet renovatie uithanden nemen zodat je zorgeloos uitziet naar een volledig gerenoveerde toilet.

Wilt je binnenkort ook genieten van een totaal gerenoveerd toilet dan kunt u via onderstaand formulier een offerte aanvragen. Gelieve de informatie die je via het contact formulier doorgeeft zo compleet mogelijk te maken zodat wij een goede indruk van je situatie kunnen vormen.

    Breedte van glazen schuifwand :.

    Hoogte van de glazen schuifwand :.