Overkapping op maat.

Wij bouwen ieder overkapping op maat volledig naar uw wensen. Meestal word de overkapping uitgevoerd met een plat dak wat is voorzien van een Europees EPDM dakbedekking .

Wij maken gebruik van hoogwaardig hout waardoor u verzekerd bent van een jarenlang onderhoudsvrije overkapping. Alle materialen die in onze overkapping gebruikt worden zijn van hout Dit kan zowel Eikenhout als Douglas hout zijn. Dus ook het dakbeschot (waar u vanuit het tuinhuis en overkapping tegen aan kijkt is uitgevoerd in dezelfde houtsoort als de overige componenten zodat er een mooie eenheid ontstaat.

De overkapping kan compleet gerealiseerd worden incl. elektra, lichtpunten in de wanden van de overkapping of in het plafond de bekabeling kan onzichtbaar gerealiseerd worden. De lichtpunten kunnen desgewenst op afstand middels uw telefoon of afstandbediening gedimd en aan en uit geschakeld worden. Wilt u optimaal genieten van de overkapping op maat dan kunt u er voor kiezen om de veranda te voorzien van een glazen schuifwand zodat u ook op koudere avonden of dagen heerlijk van de overkapping of veranda kunt genieten. 

douglas overkapping met shutters

Tuinoverkapping douglas hout

Onze volledig op maat en naar u wensen gemaakte tuin overkapping plaatsen wij op betonnen poeren dit ter voorkoming dat de overkapping zal verzakken. Een tuinoverkapping met een oversteek zorgt voor een luxe uitstraling en beschermt een eventuele onderliggende houten vlonder vloer tegen weersinvloeden. Door een houten tuinoverkapping te combineren met een houtkachel kunt u ook heerlijk beschut en behaaglijk genieten van uw houten overkapping.

Zweeds rabbat douglas

Wanden van een tuinoverkapping of veranda kunnen worden uitgevoerd met Zweeds rabat houten delen. In verschillende tinten. Wij werken met onbehandelde Zweeds rabat delen of de inmiddels ook populaire zwarte rabat Douglas delen. Wanden die met Zweeds rabat zijn uitgevoerd dienen deze voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden dubbelzijdig uitgevoerd te worden. De rabat delen zijn namelijk dusdanig opgebouwd dat deze aan 1 zijde waterdicht zijn d.m.v. de overlapping door het bovenliggende rabat deel. 

Douglas vlonderplanken

Houten vlonder

In de tuinoverkapping kunnen wij ook een douglas houten vlonder realiseren zodat de overkapping een mooi geheel vormt met de douglas houten wanden. De houten vlonder word dan meestal opgebouwd met een ondervloer van douglas houten regels ondersteund met betonnen tegels en afgedekt met een anti wortel doek waarop dan uiteindelijk de douglas houten vlonder planken worden gemonteerd met rvs schroeven, De vlonder delen hebben een warme uitstraling en mede doordat deze boven de grond word gemonteerd heeft u veel minder last van optrekkend kou wat met een stenen ondergrond wel het geval is.

Een houten overkapping en veranda

Een volledig op maat gemaakte overkapping of Veranda is een waar sierraad in uw tuin . Heerlijk om ook bij mindere warme of droge dagen toch heerlijk te kunnen genieten van uw tuin. Eventueel uitgevoerd met glazen schuifwanden beschermt u bij minder gunstig weer tegen de elementen. Als u de Verande of overkapping ook nog uitvoert met een houtkachel kunt u een perfect klimaat creëren ook op de koudere avonden. Wanneer het weer gunstig is kunt u de glazen schuifwanden bijna volledig openen om uw tuinervaring volledig te beleven.

douglas schoor detail

Wilt u ook een volledig op maat gemaakte veranda of overkapping ?

Wij kunnen voor u een volledig op maat gemaakte tuinoverkapping of veranda realiseren. Volledig naar u wensen u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door middel van onderstaand formulier: