Douglas buitenverblijf

Tuinkamer op maat

Wederom een fraai project afgerond, een riant buiten verblijf en een fietsen stalling volledig op maat gemaakt. De binnen wanden uitgevoerd in Zweeds rabat in de kleur wit. De buitenzijde ook in Zweeds rabat maar dan in de kleur zwart. Mooie douglas houten shutters en een glazen schuifwand maken de voorkant van de overkapping helemaal af. In het buitenverblijf hebben wij een houtkachel geplaatst die voor een aangenaam klimaat zorgt . Een berging is aan de rechterkant geïntrigeerd. Wij hebben ook de gehele elektrische installatie verzorgt waarbij de verlichting via de telefoon te bedienen is.

Fraaie details zoals de op maat gemaakte schuifdeuren aan de zijkant, het dak met een overstek, zinken hemelwater afvoeren met bladvangers, een mooie houtkachel met groot glazen voorkant, de volledig programmeerbare en op afstand bedienbare verlichting maken dit buitenverblijf helemaal af